Verhuur
Wij verhuren onze villa aan familie, vrienden, bekenden, via bekenden of aan nette mensen die wij niet kennen. Voor een luxe, relaxte vakantie in Casa M&M adviseren wij u het volgende te regelen:

- De reis ernaartoe. Dit kan per auto (ongeveer 2500 km) of per vliegtuig. Transavia (www.transavia.nl) vliegt op Faro, 30 minuten rijden naar Casa M&M. Vanaf Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven. Ryanair vliegt ook op Faro, vanaf Eindhoven, Weeze of Brussel. Deze vluchten zijn de moeite waard om te vergelijken, net als de diverse maatschappijen die op Sevilla vliegen (2 uurtjes van Albufeira). KLM vliegt op Lissabon, met de auto ruim 2 uur en met de bus iets langer rijden naar de Algarve.

- De huurauto. Wij adviseren altijd een auto te huren. Zonder auto mist u al die fantastisch mooie –minder toeristische- strandjes, restaurantjes en bezienswaardigheden. Bovendien scheelt het de taxikosten van- en naar Faro Airport en zorgt het voor heel veel meer gemak. Maar het is slechts ons advies. Via http://www.autorent.pt/ kunt u de auto van uw keuze boeken.

- Het contactformulier voor Casa M&M in te vullen. Uiteraard nadat u de website hebt gelezen en hebt gekeken of de gewenste periode nog vrij is.

Onze villa is van vele extra gemakken voorzien, zie het hoofdstuk ‘Extra’s’ voor de volledige informatie hierover!