Welkom
Welkom op onze website! Hier vindt u alles over onze villa, Casa M&M, in Portugal. Geregeld zijn wij er te vinden om onze heerlijke vakanties te vieren maar als wij gewoon aan het werk zijn in Nederland is het te huur, voor u.

Casa M&M
ligt in de Algarve, Albufeira, in de villawijk Vale de Pedras met uitzicht op het stadion, de voetbalvelden en de zee. Dit is op loopafstand van het Oude Centrum en het toeristische strand van Albufeira. Althans, heen loopt u naar beneden, terug loopt u omhoog; een goede training maar met een iets mindere conditie adviseren wij toch een taxi naar huis te nemen voor krap 4 euro. Er zijn 8 vaste slaapplaatsen voor volwassenen, 2 vaste slaapplaatsen voor kinderen die in een volwassen bed kunnen slapen en 2 extra slaapplaatsen te creëren. Daarnaast is een kinderbedje aanwezig. De villa beschikt over 4 badkamers waarvan 2 ensuite en met bad. In alle badkamers is een toilet aanwezig. Het busstation ligt aan het einde van de straat (1 minuut lopen). Het Algarve shopping centre (grootste winkelcentrum van de Algarve) ligt op 10 minuten rijden. Het beroemde kiprestaurant Ramires ligt in Guia, een kwartiertje verwijderd van onze villa. In Albufeira zelf zitten vele -minder beroemde maar- heerlijke restaurants.

Op 5 minuten lopen bevindt zich een versmarkt, geopend tot 13.00 uur. Hier kunt u kleine boodschappen doen als brood en beleg en vers fruit, verse vis of vlees kopen.

De villa grenst aan een mooi park. Loopt u het park af naar beneden dan treft u een speeltuintje met een gezellig terras.